BLAStcafé met David Gianotten – Bouwen aan de toekomst van Breda

Op woensdag 29 mei staat het BLAStcafé in het teken van David Gianotten, managing partner/architect van het gerenommeerde OMA. In Breda is OMA bekend van het masterplan voor het Chassé Park en woongebouw Het Carré. Gianotten werkt sinds 2008 bij OMA, zette in 2009 de vestiging in Hong Kong op en is sinds 2010 partner. Naast zijn eigen architectuurportfolio houdt hij toezicht op het algehele organisatorische en financiële management, de bedrijfsstrategie en de groei van OMA. 

Stichting BLASt zet zich in voor de ruimtelijke kwaliteit van Breda. Ze is benieuwd welke kansen en uitdagingen prioriteit verdienen in de ambitieuze groeiplannen van Breda. Met de rijke ervaring van Gianotten en zijn bureau zal hij ongetwijfeld waardevolle inzichten delen. Gianotten geeft eerst een lezing en gaat daarna in gesprek, daarbij schuift Bas van Rijsbergen van de Gemeente Breda aan.

Het publiek wordt actief betrokken bij het gesprek over de uitdagingen en kansen waar Breda voor staat.

Datum: woendag 29 mei
Tijdstip: 19.30 u. inloop, 20.00 u. start, 21.30 u. borrel
Locatie: Carré Chassé, Chasséveld 3A
PBO uren: 2,0
Bestel tickets: https://blastcafe-met-david-gianotten.eventbrite.nl

Foto: © 2024 OMA

Volg onze activiteiten ook via Facebook. Daar vind je ook activiteiten van anderen op het gebied van Landschap, Architectuur en Stedenbouw.

Blast op Facebook