Breda, Stad in het Park 2.0

Draag ook een steentje bij aan ‘Breda, Stad in het Park’ en leer hoe je je als bouwende partij kunt onderscheiden in de groeiende markt voor groene gebouwen. In samenwerking met de gemeente Breda organiseert BLASt op 13 februari 2020 een middag voor architecten, ontwerpers en opdrachtgevers over de gemeentelijke ambitie ‘Stad in het Park‘.

De middag is gericht op de bouwopgave: Op welke wijze kan een gebouw vergroenen? Bij wie ligt de opgave: bij de architect of de opdrachtgever. Welke historische voorbeelden kunnen inspireren? Welke beplantingsoorten zijn geschikt voor toepassing in of aan gebouwen? Welke bestaande groene bouwtechnieken zijn beschikbaar?

Het doel van de bijeenkomst is om samen met deskundigen in gesprek te gaan hoe dat kan. Centraal staat de vraag hoe groen bouwen in Breda
gestimuleerd kan worden. Daarnaast bekijken we bruikbare voorbeelden, toepasbare technieken en nieuwe perspectieven op de architectuur en het bouwen.

De middag bestaat uit lezingen van toonaangevende sprekers, een ronde tafelgesprek en een netwerkborrel.

foto: © Mobilane

Datum: 13 februari 2020
Tijdstip: inloop vanaf 13.00 uur, start om 13.30 uur tot 17.00 uur
Locatie: ruimte ‘De Gasjes’, De Teruggave, Gasthuisvelden 11
Deelname: meld je aan via https://stadinhetpark.eventbrite.nl/ of stuur een mail naar post@stichtingblast.nl

Volg onze activiteiten ook via Facebook. Daar vind je ook activiteiten van anderen op het gebied van Landschap, Architectuur en Stedenbouw.

Blast op Facebook