Conferentie – Bouw mee aan Breda, Stad in het Park!

In 2030 de eerste Europese Stad in een groen Park: dat is het doel van Breda. En terecht, want een groenere stad staat hoog op het verlanglijstje van de Bredanaar, zo blijkt uit onderzoek. Op een speciale conferentie op 21 maart horen we hoe we dat doel samen bereiken. De gemeente Breda nodigt u van harte hiervoor uit!

Groene woningbouw is voor vele Europese en Nederlandse steden een speerpunt. Maar in Breda willen wij het verschil maken! Dat doen we samen, en toonaangevende sprekers laten zien hoe dat kan. Rijksbouwmeester Floris van Alkemade en Maike van Stiphout van nextcity.nl laten de laatste ontwikkelingen in groen bouwen zien en we bekijken waar de kansen liggen voor Breda.

Met professionals uit de bouw en het vastgoed bespreken wij toonaangevende projecten die nu in aanbouw zijn. Wat zijn de ervaringen, leerpunten en kansen? Wethouder De Beer (Stedelijke Ontwikkeling, Vastgoed en Klimaat) en burgemeester Depla zorgen voor couleur locale en geven samen met Hans Thoolen (Coördinator Stedelijke Kwaliteit) inzicht in de laatste ontwikkelingen in Breda. Naast bovengenoemde sprekers leveren ook Brenda Swinkels (Van den Berk, boomkwekerijen), Jip Louwe Kooijmans (Vogelbescherming Nederland) en Léon Dielen (TAUW) een bijdrage. Het volledige programma maken we binnenkort bekend.

Draag ook een steentje bij aan Breda, Stad in het Park en leer hoe u zich kunt onderscheiden in de groeiende markt voor groene woningbouw. Tijdens de lunch, pauze en borrel is voldoende tijd om van gedachten te wisselen en te netwerken. Komt u ook?

Datum: donderdag 21 maart 2019
Tijdstip: vanaf 11.45 uur (Meer info en het programma zie onderstaande website)
Locatie: Podium Bloos, Speelhuislaan 153
Organisatie: Gemeente Breda
Deelname: meld je gratis aan via www.waterbreda.nl/stadineenpark

Volg onze activiteiten ook via Facebook. Daar vind je ook activiteiten van anderen op het gebied van Landschap, Architectuur en Stedenbouw.

Blast op Facebook