Dag van de Architectuur – Water in de stad

Wegens de huidige maatregelen rondom het coronavirus is besloten de jaarlijkse fietsexcursie op de landelijke Dag van de Architectuur nog even uit te stellen tot zaterdag 18 september.

Het landelijke thema voor de Dag van de Architectuur is dit jaar ‘Architectuur/Klimaat’. Water is een “hot” thema in de stad. Hoe houden we water in droge periodes langer vast, maar creëren we voldoende opvangcapaciteit bij extreem natte periodes? We zien dan ook  een nieuwe belangstelling voor het inzetten van water in de stad. Van wadi in een woonwijk tot de aanleg van een nieuwe rivier door de stad.

BLASt wil tijdens de dag van de architectuur aandacht vestigen op de bijvangst van deze waterprojecten (of het urb’ EAU nisme). Tijdens de dag fietsen we langs bijzondere Bredase bruggen en andere water gerelateerde projecten. Op een aantal plekken zal een expert een korte toelichting geven.

Datum: zaterdag 19 juni 2021
Programma: meer info volgt zo spoedig mogelijk
Deelname: meer info volgt zo spoedig mogelijk

Volg onze activiteiten ook via Facebook. Daar vind je ook activiteiten van anderen op het gebied van Landschap, Architectuur en Stedenbouw.

Blast op Facebook