Dag van de Architectuur – Fietstocht met twee Bredase architectenbureaus

Op zaterdag 17 juni, de Dag van de Architectuur, organiseert stichting BLASt haar jaarlijkse fietstocht door Breda. Thema van de Dag van de Architectuur is Toegang │Toegankelijkheid. Twee Bredase architectenbureaus maken voor de gelegenheid hun projecten en wat hen inspireert toegankelijk; ze geven tijdens de fietstocht een rondleiding langs deze bijzondere plekken.

Ochtendprogramma:
In de ochtend neemt Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten deelnemers mee langs de Triple O Campus, kantoor Aartsen Fruit & Vegetables, bedrijfsgebouw Winters, Klavers Jansen en Dok 64.

De lunch vindt plaats op het dakterras van The Office (voormalig Kadaster gebouw).

Middagprogramma:
In de middag gaat havermans : hielkema architecten met de deelnemers naar kantoor en geeft een presentatie over The Marker en bezoekt vervolgens Villa VtK, de bouwplaats van The Marker, het rioolgemaal Markendaalseweg en de bruggen over de Nieuwe Mark.

De afsluitende borrel vindt plaats bij de tentoonstelling in het voormalig Kadaster gebouw.

In het voormalig Kadaster gebouw is op deze dag de tentoonstelling “De grote verbouwing van Brabant” te bezoeken. De 33 projecten geven hier een antwoord op de vraag op welke manier ontwerpkracht kan bijdragen aan grote ruimtelijke opgaven in Noord-Brabant.

Datum: zaterdag 17 juni
Start ochtendprogramma – Blushuis, Reduitlaan 33: ontvangst met koffie en thee, vertrek om 9.00 u. met aansluitend lunch om 12.00 u.
Start middagprogramma – The Office (Rooftopbar), Markendaalseweg 44: ontvangst met lunch om 12.00 u. vertrek om 12.30 u. met afsluitend borrel om 16.30 u.
Deelname: De kosten voor deelname zijn € 8,70 inclusief lunch.
Bestel tickets: blast_dvda_2023.eventbrite.nl

Volg onze activiteiten ook via Facebook. Daar vind je ook activiteiten van anderen op het gebied van Landschap, Architectuur en Stedenbouw.

Blast op Facebook