Green Quays – Online informatiesessie #2

De Gemeente Breda wil de muren en kades van de Nieuwe Mark en de directe omgeving vergroenen met bomen, (muur)planten en mossen. Op dit moment is op de locatie een proefopstelling te zien. Hier wordt onderzocht wat de meest optimale constructie voor de toekomstige kademuur is en welke planten en dieren er gedijen. Op woensdagavond 10 juni organiseert BLASt een online informatie-sessie over de proef-opstelling.

Tijdens deze sessie zal Koen Mulder van TU-Delft uitleg geven over de bouwkundige ideeën en principes van de proefopstelling. RAVON controleert samen met Natuurplein de Baronie of en waar daadwerkelijk mossen en muurplanten gaan groeien. Edwin Dijkhuis van RAVON gaat tijdens de sessie hier meer over vertellen.

U kunt via de live-chat vragen stellen aan de onderzoekers en andere experts. Ook vragen we in een online enquête naar uw ideeën over de proefopstelling en de vergroening van de stad.

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar post@stichtingblast.nl. U ontvangt per mail een paar dagen voor de sessie instructies hoe u digitaal kunt inloggen (via Zoom) voor de bijeenkomst.

Datum: woensdag 10 juni
Tijdstip: van 19.30 tot 21.00 uur
Locatie: online informatiesessie (via Zoom)
Deelname: meld je gratis aan via post@stichtingblast.nl

Dit project wordt medegefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling via het Urban innovation Actions Initiative.

foto: © Ton van Beek

Volg onze activiteiten ook via Facebook. Daar vind je ook activiteiten van anderen op het gebied van Landschap, Architectuur en Stedenbouw.

Blast op Facebook