Dag van de Architectuur – Langs de beekdalen

Wegens de coronacrisis is besloten de jaarlijkse fietsexcursie op de landelijke Dag van de Architectuur, zaterdag 20 juni, uit te stellen. Om het evenement binnen de richtlijnen van het RIVM te organiseren, is ervoor gekozen de Dag van de Architectuur dit jaar op zaterdag 3 oktober te houden.

Thema en corona maatregelen
Het thema voor de fietsexcursie is ‘Langs de beekdalen’ en voert door het buitengebied ten zuiden van Breda. Hier zijn prima locaties te bezoeken met behoud van 1,5 meter afstand. Vanwege de corona maatregelen zullen we in groepen van 10 mensen rondfietsen en zullen de bezoeken op locatie aangepast zijn op de 1,5 meter regel. Bij de start zullen deelnemers gevraagd worden of zij geen klachten hebben. We verzoeken u rekening te houden met de actuele maatregelen die door de overheid worden gesteld i.v.m. corona. Blijf a.u.b. thuis en meld u af wanneer u last heeft van corona gerelateerde klachten. De kosten voor deelname worden dan aan u teruggestort.

Programma
De lunch wordt voor zowel het ochtend en middagprogramma verzorgd. Er is ook de mogelijkheid om aan beide programma’s deel te nemen.

Ochtendprogramma
Fietstocht inclusief lunch met rondleidingen over vereniging Markdal, de voormalige waterfabriek in Ulvenhout en Landgoed de Klokkenberg. Ontvangst vanaf 8.30 uur met koffie en thee bij hotel Mastbosch (Burgemeester Kerstenslaan 20). De start van het programma is op twee tijdstippen om 9.00 of 9.30 uur en we eindigen rond 12.00 uur bij de kapel op Landgoed de Klokkenberg. Hier wordt gezorgd voor de lunch.

Middagprogramma
Fietstocht inclusief lunch met rondleidingen over Landgoed de Klokkenberg, de Kerk van Effen, Landgoed Zoudtland en kantoor Krinkels (winnaar BLAStprijs 2018). De start van het programma is op twee tijdstippen om 12.00 of 12.30 uur met lunch bij de kapel op Landgoed de Klokkenberg (Galderseweg 81). We eindigen rond 16.30 uur bij hotel Mastbosch.

Datum: zaterdag 3 oktober 2020
Programma: meer informatie over de vertrektijden is terug te vinden bij het aanmelden op Eventbrite.
Vertrekpunt ochtendprogramma: Hotel Mastbosch, Burgemeester Kerstenslaan 20, Breda
Vertrekpunt middagprogramma: Kapel op Landgoed de Klokkenberg, Galderseweg 81, Breda
Deelname: wegens beperkte capaciteit is aanmelden verplicht, meld je aan via www.dagvandearchitectuur2020.eventbrite.nl of www.stichtingblast.nl. De kosten voor deelname zijn € 8,70 inclusief lunch. De lunch wordt uitgereikt bij de kapel op Landgoed de Klokkenberg.

Volg onze activiteiten ook via Facebook. Daar vind je ook activiteiten van anderen op het gebied van Landschap, Architectuur en Stedenbouw.

Blast op Facebook