Politiek debat – De Bredase woonopgave

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen in maart organiseert BLASt op 22 februari een politiek debat over de Bredase woonopgave. De zes grootste politieke partijen (VVD, D66, CDA, PvdA, GL, SP) worden gevraagd om met elkaar in debat te gaan aan de hand van stellingen. Ook de kleinere partijen en de nieuwkomers worden uitgenodigd.

Het debat staat in het teken van wat en hoe er in Breda gebouwd moet worden en voor wie. Hoewel de Bredase bouwproductie al goed op stoom is, zullen de komende decennia nog veel woningen moeten worden gebouwd. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om kwantiteit maar vooral ook welke kwaliteit er wordt toegevoegd. Wat voor stad wil Breda zijn, voor welke doelgroepen bouw je dan, hoe kan de bouwproductie worden bevorderd en welke type woningen zijn er nodig?

Benieuwd naar hoe de verschillende partijen hierover denken, dan kan je de avond live bijwonen. Het debat wordt geleidt door moderator Bart Cosijn, het wordt gehouden in de Teruggave, Gasthuisvelden 11, Breda. Mocht er vanwege corona geen fysieke bijeenkomst mogelijk zijn, dan wordt de avond live gestreamd. Om de avond bij te wonen kunt u zich aanmelden via Eventbrite door op onderstaande link te klikken.

Om toegang te krijgen hebben alle bezoekers naast hun toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs nodig. Dit coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheck-app of www.coronacheck.nl aanmaken.

Datum: 22 februari 2022
Tijdstip: inloop vanaf 19.30 uur, start om 20.00 uur
Locatie: ruimte ‘De Gasjes’, De Teruggave, Gasthuisvelden 11
Deelname: meld je gratis aan via blastwoondebat.eventbrite.nl of stuur een mail naar post@stichtingblast.nl

foto: © René de Wit

Volg onze activiteiten ook via Facebook. Daar vind je ook activiteiten van anderen op het gebied van Landschap, Architectuur en Stedenbouw.

Blast op Facebook