Themabijeenkomst – Verbeter Breda

Wie goed kijkt ziet dat er nog te veel Bredanaars zijn die elke dag zorgen hebben. Over geld. Over hun gezondheid. Over de veiligheid in de buurt. Over hun toekomst of van hun kinderen. Ze hebben het gevoel niet dezelfde kansen te hebben en er alleen voor te staan.

Dat willen we met ‘Verbeter Breda’ veranderen, want alle Bredanaars verdienen gelijke kansen. Dit is een belofte aan de stad, onderschreven door bewoners en organisaties. Die belofte is in juli 2021 vastgelegd in het Pact van Breda Deel 1.

Met de bijeenkomst op 20 mei willen we komen tot een verdieping op het thema gemengd wonen. Hoe zorgen we voor een eigen identiteit, een divers en betaalbaar woningaanbod en passende voorzieningen in wijken waar mensen graag wonen? Voor een gezonde leefomgeving die veilig is en waar plezier wordt gemaakt? We proberen de verschillende partijen in de stad te voeden met concrete ideeën en de te nemen vervolgstappen, waarbij we u ook vragen te kijken naar uw eigen rol.

Programma

  • 13.30 inloop
  • 14.00 aanvang en welkom met Marty van de Klundert en wethouder Arjan van Drunen
  • 14.15 inspiratielezing met KAW en Urhahn
  • 14.55 werkatelier in groepen en korte pauze
  • 15.55 plenaire terugkoppeling
  • 16.30 afsluiting – vooruitblik en napraten met borrel

Voor deelname aan deze bijeenkomst kunt u een mail sturen naar post@stichtingblast.nl (het aantal plaatsen is beperkt), graag aanmelden voor 13 mei.

Datum: 20 mei 2022
Tijdstip: inloop vanaf 13.30 uur, start om 14.00 uur
Locatie: ruimte ’t Zesde’, De Teruggave, Gasthuisvelden 11
Deelname: meld je aan via post@stichtingblast.nl

Volg onze activiteiten ook via Facebook. Daar vind je ook activiteiten van anderen op het gebied van Landschap, Architectuur en Stedenbouw.

Blast op Facebook