Werkbijeenkomst – Wegen naar Welzijn: kansen en mogelijkheden ondertunneling Noordelijke Rondweg

Op vrijdagmiddag 20 januari organiseert BLASt, in het kader van de Open Oproep Wegen naar Welzijn door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, een werkbijeenkomst waarin de kansen en mogelijkheden worden verkend van een toekomstige ondertunneling van de Noordelijke Rondweg in Breda.

“We staan voor een ingrijpende mobiliteitstransitie. Hoe kan deze uitdaging worden aangepakt met als uitgangspunt dat mobiliteit een middel is dat iedereen in staat stelt om volwaardig deel te nemen aan de samenleving?”

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie nodigt ontwerpers uit om samen met overheden, marktpartijen, (maatschappelijke) organisaties, deskundigen, burgers en andere relevante partijen ontwerpend onderzoek naar dit vraagstuk uit te voeren. Het doel daarbij is om te komen tot vernieuwende narratieven, perspectieven, strategieën en/of oplossingen voor de mobiliteitsopgave die voor iedereen de kwaliteit van leven verbetert.

Concept programma:

  • introductie
  • uitleg doel open oproep door stimuleringsfonds
  • inspiratielezing (nader in te vullen)
  • workshops over verschillende deelgebieden NR of thema’s
  • terugkoppeling
  • borrel
Het definitieve programma met sprekers wordt hier z.s.m. bekend gemaakt en via onze nieuwsbrief.

Datum: 20 januari 2023
Tijdstip: van 13.30 tot 17.00 uur (onder voorbehoud)
Locatie: Electron, Belcrumweg 19
PBO uren: 3,5
Deelname: meer info over deelname volgt z.s.m.

Afbeelding: © gemeente Breda

Volg onze activiteiten ook via Facebook. Daar vind je ook activiteiten van anderen op het gebied van Landschap, Architectuur en Stedenbouw.

Blast op Facebook